English (United Kingdom)   Dutch-Netherlands

Twitter window

Home Statistieken

Statistieken


Op bovenstaande grafiek is te zien dat vanaf het begin van het toernooi we steeds vol zaten. Tevens is goed te zien dat het steeds minder lang duurde voordat alle plaatsen waren gereserveerd.


Op bovenstaande grafiek is goed te zien dat het toernooi altijd al een heel trouwe bezetting kende. In 2006 hadden 4 van de 5 deelnemers al aan minstens 1 toernooi eerder meegedaan.


In totaal hebben 927 verschillende deelnemers aan de eerste 11 toernooien meegedaan. Bovenstaande grafiek geeft aan hoeveel personen minstens 2 keer hebben meegedaan, 3 keer, etc. etc. Er zijn nog drie deelnemers die tot nu toe elke editie hebben meegedaan: Hans Böhm, Arno Slagboom en Bert Terlouw.


De bovenstaande grafiek geeft aan dat het ratingprofiel van het toernooi niet erg veranderd. De grote groep van deelnemers zit tussen de 2200 en 1750 met enkele uitschieters naar een paar 2700 spelers en een paar 1400 spelers. Duidelijk is wel dat de uitslag aan de bovenkant van de ELO verdeling minder voorspelbaar zijn gebleken dan aan de onderkant. Een heel hoge rating is geen verzekering voor een goed resultaat; een heel lage rating is wel een verzekering voor veel nederlagen.

We hebben 6 gasten online
Mogelijk gemaakt door